Over ons

 

Mediaplus Nederland als onderdeel van de grootste onafhankelijke bureaugroep van Europa

Wij zijn Mediaplus Nederland, hèt mediabureau van de wereldwijd opererende bureaugroep Serviceplan Group. Vanaf 2018 is gestart met de oprichting van onze ‘Amsterdam office’ en vanaf april 2019 zijn we volledig operationeel als full service mediabureau. Met 4 ervaren mediaspecialisten gesteund door een bureaugroep van +/- 4.100 collega’s kunnen we het hele spectrum van diensten aanbieden vanuit Nederland. Ramon, Lise, Roos en Menno hebben gezamenlijk jarenlange evaring met diverse klanten van FMCG tot BtoB. Van data, tech en digital tot merk, creatie en pr. Dat maakt ons een veelzijdig en multi-inzetbaar team. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem contact op voor een kop koffie. 

Bureauprofiel en werkwijze
Mediaplus is “het innovatiebureau voor het digitale tijdperk”. Dat betekent dat Mediaplus meer is dan alleen media: we combineren media met digitaal plus data plus content plus creatie. Het 'plus-principe' genereert meer impact voor onze klanten.

We werken crossmediaal en zorgen daarmee voor optimale mediaplanning op basis van merkspecifieke doelgroepinzichten. Wij maken mediastrategieën voor merken waarbij we gebruik maken van alle innovatieve mogelijkheden, geo-media, performance marketing, social media, zoekmachinemarketing en programmatic advertising. We werken met specialiten, die vanuit datainzichten campagnes bedenken, opzetten en beheren. De toenemende automatisering, het gebruik van de nieuwste datagestuurde technologieën zoals targeting, programmatic of artificial intelligence en slimme inkoop maken onze campagnes efficiënt en helpen de ROI van onze klanten te verhogen.

Dit kunnen wij zeer effectief doen dankzij onze geïntegreerde werkmethoden: Expert Hubs verzamelen zich in het House of Communication om hun specifieke expertise te gebruiken om de perfecte oplossing te vinden voor de uitdagingen van onze klanten.

Internationaal
Samen met ons Benelux kantoor in Brussel hebben wij kennis en ervaring om klanten over de hele regio te helpen. Wereldwijd werken we met 4.100 medewerkers momenteel voor klanten als Amazon, BMW, Beck’s, Burger King, Danone, HORNBACH, L’Oréal en Metro. Sinds 1999 verdedigt Mediaplus zijn leidende positie als het meest succesvolle bureau in de geschiedenis van de Duitse Media Awards en hebben wij de afgelopen jaren de hoogste ranking van de RECMA-ranglijst behaald. Mediaplus werd daarnaast uitgeroepen tot Agency of the Year bij de Global Media Awards en was het enige Duitse bureau dat de Top 10 in het internationale Gunn rapport haalde.

Wat we doen

  • Onze services
 • Business intelligence
 • 360 graden mediaplanning
 • Digital media
 • Geo targeted media
 • Internationale strategie
 • Media inkoop
 • Media innovatie
 • Mediaplanning & consulting
 • Performance media
 • Programmatic media
 • Social media & content marketing
Onze services
 • Business intelligence
 • 360 graden mediaplanning
 • Digital media
 • Geo targeted media
 • Internationale strategie
 • Media inkoop
 • Media innovatie
 • Mediaplanning & consulting
 • Performance media
 • Programmatic media
 • Social media & content marketing

House of communication

 

Mediaplus is onderdeel van House of Communication Bij ons vinden klanten alle disciplines onder één dak. Van media tot creatie, van technologie tot marktonderzoek. Altijd met passie voor geïntegreerde communicatie om onze klanten optimale service te kunnen bieden.

Disciplines

Mediaplus

Mediastrategie, planning en inkoop

De Mediaplus Group is het grootste onafhankelijke, door partners geleide mediabureau in Europa. Het combineert data-deskundigheid en digitale mediakennis met geïntegreerde mediaplanning en diepgaande expertise op het gebied van geo-media, onderzoek en media-innovaties. Sinds 1983 bedient Mediaplus haar klanten met innovatief en creatief mediamanagement, individuele mediastrategieën, efficiënte media-inkoop en optimalisatieprocessen van de impact van advertenties.

Serviceplan

Creatie

Serviceplan denkt en werkt op een eigen, innovatieve manier, waarin netwerken centraal staat. Deze manier van denken en werken staat aan de basis van al onze spraakmakende creatieve resultaten. Alle Serviceplan bureaus managen het creatieve proces en de bijbehorende diensten vanuit hun eigen kerndisciplines. Niet voor niks dat Serviceplan al jaren tot de top van de creative sector behoort.

Plan.net

Tech & innovatie

Plan.Net is de Serviceplan Group's digitale communicatie specialist. Het is een van de grootste digitale bureaus van Europa en richt zich volledig op technologie- en platformbeheer. Meer dan 1.000 medewerkers in meer dan 25 locaties wereldwijd ontwikkelen en leveren relevante klantervaringen die naadloze digitale customer journeys over alle kanalen mogelijk maken.

Mediascale

Programmatic & BI

Onze programmatic advertentie-inkoopdienstverlening verbindt uitgevers en adverteerders in real time op wereldwijde schaal met elkaar. We bouwen voortdurend aan hoge kwaliteit één-op-één klantervaringen over alle kanalen en devices heen en evalueren en optimaliseren de prestaties van cross-mediale advertentiecampagnes met precisie en nauwkeurigheid. Wij helpen onze klanten met raad en daad, om hun doelstellingen op het gebied van leadgeneratie, verkoop en zichtbaarheid te realiseren.

Met een diepgaand inzicht in mogelijke bedreigingen helpen wij klanten de risico's te minimaliseren en belangrijke beslissingen te nemen. We bieden duidelijkheid met verbluffende visuele analyses. Snelle, vloeiende in- en overzichten voor de hele organisatie. Onze expertise op het gebied van datawetenschap help u uw Big Data te benutten en deze om te zetten in echte bedrijfswaarde.

Team

Lise Donkersloot

Lise Donkersloot

Media & Communication Manager

Mediaplus Netherlands

+316 13 36 06 12

Roos van Hooff

Media & Communication Manager

Mediaplus Netherlands

+316 13 10 12 77

Pauline Kamphuis

Media & Communication Manager

Mediaplus Netherlands

+316 82 11 40 69

Lisa Zondag

Media & Communication Consultant

Mediaplus Netherlands

+316 82 10 94 07

Ramon Kragtwijk

Ramon Kragtwijk

Managing Director

Mediaplus Netherlands

+316 53 64 86 33

Menno Westinga

Menno Westinga

Managing Director

Mediaplus Netherlands

+316 13 12 71 79