Mediaplus is uitgeroepen tot Agency of the Year

Op het Festival of Media Global Awards 2019 in Rome werd de Mediaplus Group geëerd met de Grand Prix voor Independent Agency of the Year. Dit bouwt voort op het succes van de voorgaande twee jaar, toen Mediaplus ook de Recma-relevance prijs ontving. Naast deze speciale prijs konden Mediaplus en de Serviceplan Group ook de gouden trofee mee naar huis nemen voor het "Beste gebruik van traditionele of ambient media" met betrekking tot de campagne Fonts for Freedom.

Op het festival evalueert een ervaren jury, bestaande uit internationale media-experts, digitale innovators en creatives, de meest innovatieve media- en communicatie-ideeën van over de hele wereld.

Andrea Malgara, Managing Partner van de Mediaplus Group: "Ik ben erg blij voor de groep en feliciteer al onze collega's met het winnen van deze fantastische award dit jaar. Dankzij onze brede knowhow in het House of Communication en onze internationale succesvolle positionering, zijn we altijd in staat om groot succes te behalen met ons werk - daar mogen we trots op zijn. "

In maart was de Mediaplus Group het eerste Duitse mediabureau dat de innovatieprijs of BVM won. In dezelfde maand was de groep een van de best presterende deelnemers aan de Duitse Media Awards. In februari kreeg Mediaplus de hoogste beoordeling in de lijst van Duitse mediabureaus, opgesteld door Recma, het onafhankelijke Franse marktonderzoeksinstituut.

Lees meer Lees minder

Contact

Menno Westinga

Menno Westinga

Managing Director

+31612137179